Nieuws van leden

Kerstfilms, kerstwensen en goede voornemens

24 december 2020

Het was een bijzonder en een spannend jaar. Kerst en Oud en nieuw vieren we op een aangepaste manier. Hoe gaan zorgorganisaties hiermee om? Een aantal voorbeelden van kerstfilms, -wensen en mooie voornemens voor het nieuwe jaar.

Kerstfilm ASVZ

De bewoners en de medewerkers van zorgorganisatie ASVZ maakten samen een Kerstfilm. De scènes in de film zijn door de bewoners zelf verzonnen en geïnspireerd op het kerstverhaal. Je bekijkt de film hier.

Kerstfilm Tragel

In de kerstfilm van Tragel zien we dat wanneer alles dreigt mis te lopen, er toch nog hoop is. Als je het maar samen doet! Je bekijkt de film hier

Stichting Arbeidsmarkt Gehandicaptenzorg

Om het nieuwe jaar goed voorbereid en opgeladen te starten, biedt Stichting Arbeidsmarkt Gehandicaptenzorg een helpende hand. Zij verzamelden waardevolle informatie en tips voor een mooi en energiek jaar in een interactieve kerstkaart. Zie onderstaande download.

Joint Coalition

De leden van de Joint Coalition tippen om met Kerst en Oud & nieuw toch vooral stil te staan bij wat we voor elkaar hebben gekregen in dit bewogen jaar 2020. 'Ook in 2021 blijven we ons gezamenlijk inzetten voor de gelijke toegankelijkheid tot zorg in Nederland.'

Redactie VGN