Nieuws van leden

Lievegoed krijgt er met De Wederkerigheid een mooie locatie bij

08 februari 2022

Met de karakteristieke gebouwen, het fantastisch mooie landgoed en de voelbare historie en kracht van de omgeving is De Wederkerigheid in Driebergen een van de mooiste zorglocaties van Nederland. Lievegoed krijgt er dus een prachtlocatie bij: per 1 februari 2022 sluit De Wederkerigheid zich namelijk bij ons aan. Zo kan zij haar identiteit en kleinschaligheid behouden. Wij heten de cliënten en medewerkers van harte welkom!

Lievegoed

De zorgcontinuïteit borgen. En kunnen voorzien in de groeiende zorgbehoeftes van de doelgroep die complexer wordt. Dat zijn voor De Wederkerigheid de belangrijkste redenen om zich bij ons aan te sluiten. Een stap die voor onze beide organisaties heel natuurlijk voelt. Want we vinden elkaar op veel vlakken. We delen onze antroposofische waarden en hebben dezelfde visie op zorg. En voor de mensen – cliënten met een verstandelijke beperking, een psychiatrische aandoening en/of een verslaving – die op De Wederkerigheid wonen en werken, heeft Lievegoed de ervaring en expertise in huis. Kortom: we passen bij elkaar!

Samen bouwen aan nieuwe toekomst

Met de naam ‘Lievegoed de Wederkerigheid’ behoudt de Wederkerigheid haar naam en identiteit. En de cliënten en medewerkers blijven op het prachtige landgoed wonen en werken. Samen gaan we schouders zetten onder een nieuwe toekomst voor deze locatie en bouwen aan een toekomstbestendige woon-, werk-, en leefplek.

U bent van harte welkom!

Heeft u nog vragen over deze stap voor zowel Lievegoed als De Wederkerigheid? Of wilt u eens komen kijken hoe bijzonder deze locatie is met haar karakteristieke gebouwen, monumentale buitenplaats en dieren en moestuin? Dan horen wij graag van u.