Nieuws van leden

Pluryn gaat over op één merknaam

21 november 2019

De Pluryn Groep gaat per 1 december 2019 over op één merknaam: Pluryn. Dit betekent dat de namen De Hoenderloo Groep en Intermetzo worden vervangen door de naam Pluryn. De locatieaanduidingen blijven behouden. De nieuwe naam van De Hoenderloo Groep luidt bijvoorbeeld: Pluryn, locatie Hoenderloo.

Logo Pluryn

Het besluit om over te gaan op één overkoepelende merknaam biedt voor Pluryn grote efficiency- en kwaliteitsvoordelen ten opzichte van werken met drie verschillende merknamen. Het levert onder andere een besparing in tijd en geld op, in communicatie, dienstverlening, administratie en verantwoording. Het is ook duidelijker voor cliënten, professionals en organisaties, die op dit moment vaak met twee of drie merknamen binnen één organisatie te maken hebben. Verder is de overgang ook logisch, omdat de drie merken overlap hebben in visie, expertise, complexiteit van de zorgvraag, werkgebieden en ondersteuningsaanbod.

Op 1 december zullen de namen De Hoenderloo Groep en Intermetzo in de meeste uitingen vervangen zijn door de naam Pluryn, met de bijbehorende huisstijl. Dat zal merkbaar zijn aan onder meer correspondentie, brochures, nieuwsbrieven en zuilen bij de locaties. Verder zijn websites en sociale media van De Hoenderloo Groep en Intermetzo per 1 december geïntegreerd in die van Pluryn. 

De merkintegratie heeft geen consequenties voor contractuele afspraken. De onderliggende stichtingen blijven bestaan, met de toevoeging: onderdeel van Pluryn. 

Redactie VGN

Deze pagina is een onderdeel van: