Nieuws

Nieuwe editie Helden over kansen voor jongeren

18 juni 2015

De nieuwe editie van het magazine Helden van Pluryn en De Hoenderloo Groep is verschenen. Het magazine vertelt aan de hand van verhalen van de jongeren zelf, wat de jeugdlocaties van Pluryn kunnen betekenen voor jongeren met complexe problematiek.

Zoals voor Kelly. Zij woont met haar zoontje Lorenzo in het Moeder- en kindhuis van Pluryn en mag binnenkort doorstromen naar een zelfstandig appartement, met 24 uurszorg. Kelly werkt aan haar toekomst.

Dat geldt ook voor Michael. Hij woont in het nieuwe buitenhuis van Pluryn-locatie De Beele in Klarenbeek en droomt van een eigen huisje. Hoe het is om zelfstandig te zijn, schrijft Joleen in een brief aan De Hoenderloo Groep. Haar brief staat afgedrukt in Helden. Het gaat goed met haar, laat ze weten.

In magazine Helden verder een interview met de Apeldoornse jeugdwethouder Paul Blokhuis, over de wijze waarop hij de jeugdzorg in zijn stad heeft georganiseerd en zijn relatie met De Hoenderloo Groep.

Dit en nog veel meer staat te lezen in Helden. Het magazine wordt breed verspreid onder relaties, medewerkers, ouders en natuurlijk de jongeren zelf. Niet ontvangen? Bekijk het magazine op de website www.pluryn.nl of www.dehoenderloogroep.nl. Een exemplaar aanvragen kan hier natuurlijk ook!