Reeds ingezette koers van Vanboeijen wordt verstevigd

De raad van toezicht van Vanboeijen heeft de heer Yonas Tewelde met ingang van 1 februari 2021 benoemd tot voorzitter van de raad van bestuur. Per 1 februari zal de tweehoofdige raad van bestuur van Vanboeijen bestaan uit Johan Dusseljee, lid raad van bestuur en Yonas Tewelde, voorzitter. Tot 1 februari 2021 is de heer Dusseljee waarnemend bestuurder van Vanboeijen.

Yonas Tewelde
Yonas Tewelde

Voorzitter Hans Reinders van de raad van toezicht: “Yonas Tewelde is een man met passie en hart voor de zorg. Hij is inhoudelijk gedreven en werkt vanuit de belangen van bewoners en cliënten, ouders en verwanten en medewerkers. Hij is voor ons de juiste man om het voorzitterschap van de raad van bestuur invulling te geven. Johan Dusseljee heeft oog voor mensen en cijfers en heeft in de afgelopen jaren een belangrijke rol gespeeld in de positieve ontwikkelingen bij Vanboeijen. Hij kan deze ontwikkelingen in zijn nieuwe rol als lid van de raad van bestuur voorzetten en uitbouwen. Met Yonas Tewelde en Johan Dusseljee hebben we een nieuwe raad van bestuur om de reeds ingezette koers van Vanboeijen verder te verstevigen.“

Yonas Tewelde: “ik kijk er naar uit om voorzitter van de raad van bestuur bij Vanboeijen te worden en samen met Johan Dusseljee, alle medewerkers, bewoners en cliënten, ouders en verwanten en overige betrokkenen, Vanboeijen een stap verder te brengen.”

Johan Dusseljee verheugt zich op de samenwerking met Yonas: “Samen met Yonas Tewelde werken we als nieuwe raad van bestuur verder aan de reeds ingezette koers van Vanboeijen om met elkaar een goed leven voor bewoners en cliënten en mooi werk voor onze medewerkers te realiseren.”