Nieuws

Abonneer u op de nieuwsbrief 'Wees duidelijk over agressie'

26 maart 2014

Hoe pakken andere zorgorganisaties agressie tegen medewerkers aan? Wat doen zij om het aantal incidenten te verlagen? En met welke praktische tips kunt u zelf aan de slag? In de nieuwsbrief van de campagne  'Wees duidelijk over agressie'  leest u over organisaties die al succesvol een anti-agressiebeleid hebben ingevoerd, hulpmiddelen die helpen bij de aanpak van agressie en voor welke RegioSessies en bijeenkomsten u zich (gratis) kunt aanmelden.

In deze nieuwsbrief leest u o.a. over de ervaringen die werden uitgewisseld tijdens de RegioSessies ‘Succesvol tegen agressie’ op 11 maart in De Bilt en 13 maart in Eindhoven.
Ook kunt door het invullen van de online vragenlijst zicht krijgen op knelpunten en verbeterpunten in het anti-agressiebeleid in uw organisatie. U ontvangt tips en advies om het beleid en de uitvoering en borging ervan te verbeteren.

De nieuwsbrief wordt ongeveer 8x per jaar verstuurd waardoor u goed op de hoogte blijft van de campagne 'Wees duidelijk over agressie.' Wilt u de nieuwsbrief ontvangen? Meld je dan hier aan!

De campagne 'Wees duidelijk over agressie' is van de sociale partners uit de zorg en jeugdzorg (waaronder de VGN) in het kader van het actieplan ‘Veilig Werken in de Zorg’. De campagne wordt ondersteund door het ministerie van VWS.

Dianne van der Veen
Wil je meer weten?
Neem contact op met Dianne van der Veen