Nieuws

Afdeling R&D Pluryn publiceert Jaarbeeld 2016

08 maart 2016

Op welke terrein was de afdeling Research & Development (R&D) van Pluryn de afgelopen periode actief? Het is te lezen in het nieuwe Jaarbeeld 2016 ‘Wetenschap en praktijk stevig verankerd’, dat deze week verschijnt. In het Jaarbeeld staat ook hoe R&D bij Pluryn is georganiseerd.

Pluryn investeert in een actief kennisbeleid, waarvan de afdeling Research & Development onderdeel is. “Er is een intensieve leercultuur nodig om mensen met complexe hulpvragen op integrale wijze een passende behandeling en ondersteuning te kunnen bieden”, aldus Ignace Vermaes, directeur Kwaliteit van Zorg en Innovatie.

Talentvolle zorgprofessionals en wetenschappers van Pluryn trekken daarin samen op. Ze ontwikkelen en testen nieuwe zorgconcepten, werkwijzen en methodieken, in samenwerking met universiteiten en kenniscentra. “De opgedane kennis wordt gedeeld en geïntegreerd in cliëntprogramma’s. Op die manier onderhouden, ontwikkelen en innoveren wij binnen onze organisatie.”

Het Jaarbeeld 2016 bevat de resultaten van alle inspanningen en enkele concrete voorbeelden. Tot slot staat er een overzicht in van promotieprojecten, wetenschappelijke publicaties en presentaties.

Het boekje wordt verspreid onder relaties van de afdeling R&D en is te downloaden vanaf de website van Pluryn. Hier kunt u ook een exemplaar bestellen.

Deze pagina is een onderdeel van: