Amerpoort presenteert kunstagenda 2013

Ieder jaar presenteert VGN-instelling Amerpoort een kleurrijke agenda gevuld met werk van kunstenaars met een verstandelijke beperking. Zo ook dit jaar met maar liefst het werk van veertig kunstenaars. Zij lieten zich inspireren door het prachtige Hollandse landschap van de Zaanstreek en de collectie van het Zaans Museum. U kunt de agenda vanaf 21 september voor € 12,95 aanschaffen via de webwinkel van Amerpoort.

De eigenheid van de schilderijen van de kunstenaars die aan de agenda hebben meegewerkt is sterk en loopt zeer uiteen. De ene kunstenaar zocht inspiratie in Zaanse huisjes, de ander in tekst en letters, een eigen interpretatie van het topstuk ‘Stiers Wreedheid’ of het vrouwelijk schoon van de Verkademeisjes. Het resultaat van dit kunstproject vormt de basis voor de Kunstagenda 2013, en is te bewonderen in HollAnders, een schitterende, kleurrijke (verkoop)tentoonstelling in het Zaans Museum.

De agenda heeft een duidelijke weekindeling en is handig in gebruik. De stevige wikkelkaft dient tevens als bladwijzer. De kunstagenda kost € 12,95. Bij een afname van 100 stuks of meer zijn speciale prijzen van toepassing. Ga hier naar Amerpoort's webwinkel.