Nieuws

Bent u al getraind in de toepassing van FWG Gehandicaptenzorg?

29 augustus 2018

Volg in 2018 de kosteloze basistraining ‘Functies indelen met FWG Gehandicaptenzorg’ of verdiep uw kennis en ervaring tijdens de ‘Masterclass FWG gehandicaptenzorg’.

Sinds 1 april 2018 worden functies binnen de gehandicaptenzorg ingedeeld met FWG Gehandicaptenzorg, een afgeleide van het FWG 3.0-systeem. Een functie-indeling komt hierbij tot stand door middel van het beredeneerd vergelijken van niveau-onderscheidende elementen. Meer informatie over FWG Gehandicaptenzorg vindt u op fwg.nl/gehandicaptenzorg.

Tot eind 2018 kosteloos deelnemen

Om de deskundigheid van relevante betrokkenen in de toepassing van FWG Gehandicaptenzorg te faciliteren, biedt systeemhouder FWG diverse trainingen aan. Deze trainingen zijn gericht op alle toepassers van de applicatie zoals HR-adviseurs, FWG-deskundigen, leden van de Interne bezwarencommissie (IBC) of indelingscommissies, lijnmanagers en OR-leden. Toepassers kunnen in 2018 kosteloos deelnemen aan één van de basistrainingen of aan de verdiepende masterclass. Ga voor meer informatie en om u aan te melden naar: fwg.nl/academy.

Portretfoto Aart Bertijn
Wil je meer weten?
Neem contact op met Aart Bertijn

Deze pagina is een onderdeel van: