Nieuws

Deel je ervaringen met jeugdhulp en vul de vragenlijst in!

03 september 2021

Heb je met jeugdhulp te maken (gehad) en wil je helpen om jeugdhulp in Nederland te verbeteren? Vul dan via de link hieronder in ongeveer 15 minuten een vragenlijst in. Het gaat om jouw ervaring, positief of negatief, omdat ervaring telt!

vier handen houden elkaars polsen vast

In Nederland willen we zorgen voor goede hulp aan kinderen, jongeren en hun ouders of verzorgers. Met dit onderzoek willen we kijken hoe we die hulp kunnen verbeteren. Daarom horen wij graag van jou over jouw ervaring met het krijgen van jeugdhulp. Het gaat daarbij dus echt om jouw verhaal, dus er is geen goed of fout. Vertel wat je kwijt wil. De antwoorden mag je zelf invullen, maar hulp vragen mag ook, bijvoorbeeld aan je ouders, verzorgers, een begeleider of een leraar. Via onderstaande links kom je bij de vragenlijst voor jeugdigen of die voor ouders/verzorgers.

Vragen voor jeugdigen

Vragen voor ouders/verzorgers

Dit is een anoniem onderzoek. We vragen dus niet naar je naam. Ook kan niemand zien wie welke antwoorden heeft gegeven. De antwoorden bespreken we met anderen die jeugdhulp hebben gekregen of krijgen, een aantal professionals en met het onderzoeksteam. Zo werken we samen aan goede jeugdhulp.

Het onderzoek wordt uitgevoerd in opdracht van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, Vereniging van Nederlandse Gemeenten, Jeugdzorg Nederland, FNV, CNV, de Nederlandse ggz en Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland. Het is onderdeel van een project gericht op betere toegang tot en minder administratieve lasten in de jeugdhulp.

Han Huizinga
Wil je meer weten?
Neem contact op met Han Huizinga

Deze pagina is een onderdeel van:

Thema: