Nieuws

Digivaardig in de zorg: werkconferentie op 29 november

Leestijd: 2 minuten
22 oktober 2021

De coalitie Digivaardig in de zorg, waarvan ook de gehandicaptenzorg deel uitmaakt, organiseert op maandag 29 november a.s. voor de negende keer een werkconferentie. Medewerkers in de zorg die op zoek zijn naar tips en nieuwe inspiratie willen opdoen om de eigen zorgorganisatie (nog) digivaardiger te maken, zijn die dag van harte welkom van 13.00 tot 17.00 uur in Driebergen. De locatie ligt vlakbij het station en er worden broodjes en bitterballen beloofd. Deelname is gratis.

logo digivaardig in de zorg

Programma:

12.30 – 13.00u: inloop, koffie/thee en een broodje staan voor je klaar
13.00 – 13.05u: Opening door Suzanne Verheijden, programmamanager van Digivaardig in de zorg
13.05 –13.25u : Partners van Digivaardig in de zorg op het podium, verschillende sectoren aan het woord

13.25 – 13.55: Hoe stimuleer je digivaardigheid bij patiënten/cliënten?
door Wietske Kamstra, programmamanager van de Alliantie Digitaal Samenleven

Digivaardige zorgprofessionals: dat is de missie van de coalitie Digivaardig in de zorg. Maar voor de inzet van e-healthproducten, beeldbellen, sociale robotica en een open EPD is ook digivaardigheid vereist van de cliënt/patiënt. De Alliantie Digitaal Samenleven ontwikkelde samen met partners een set met vaardigheden die nodig zijn om te participeren in de steeds meer digitale samenleving, met tips voor digimaatjes en een overzicht van leeraanbod in de regio. Programmamanager Wietske Kamstra vertelt er alles over en lanceert op ons congres vol trots hun nieuwe productenlijn.

14.05 – 14.50u: Workshopronde 1: keuze uit 5 workshops (zie aanbod op de aanmeldingswebsite van Digivaardig in de zorg)
15.05 – 15.50u: Workshopronde 2: keuze uit 5 workshops (zie aanbod op de aanmeldingswebsite van Digivaardig in de zorg)

15.50 – 17.00u: Borrel met bitterballen. Eindelijk weer eens live bijpraten met oude bekenden of verder praten met vakgenoten die je net in de workshops hebt ontmoet.

Wanneer - Waar - Aanmelden

De werkconferentie vindt plaats op maandag 29 november 2021 van 13.00 tot 17.00u in Cultuur- en Congrescentrum Antropia op Landgoed de Reehorst in Driebergen, Hoofdstraat 8 (navigeren naar Stationsweg 15B of Oude Stationsweg 13).
Antropia ligt pal naast NS-station Driebergen-Zeist en is slechts 500 meter verwijderd van de afslag Driebergen aan de A12. Parkeren kan in Q-Park Station P+R Driebergen-Zeist.

Het aantal deelnemers is beperkt. Snel aanmelden is dus verstandig. Van wie zich aanmeldt wordt wel verwacht dat die daadwerkelijk komt, zodat alle beschikbare stoelen zoveel mogelijk kunnen worden bezet.

Aanmelden en meer informatie via de website van Digivaardig in de zorg: 9de Werkconferentie van Digivaardig in de zorg - Digivaardigindezorg

Houd rekening met (dan) van toepassing zijnde corona(toegangs)maatregelen zoals een mondkapje in het openbaar vervoer en een QR-code bij binnenkomst. 

portretfoto van Gerard Schoep
Wil je meer weten?
Neem contact op met Gerard Schoep