Nieuws

Ex-revalidante Visio presenteert boek over slechtziendheid

17 oktober 2013

'Expeditie Ribbelroute, slechtziendheid in het dagelijks leven.' Zo heet het boek van Annemiek van Munster die revalideerde bij VGN-organisatie Koninklijke Visio. Met een lach en een traan vertelt Annemiek hoe een jonge slechtziende vrouw zichzelf staande houdt in de jungle van het dagelijks leven.

Het boek bestaat uit een verzameling columns en blogs die los van elkaar te lezen zijn, maar samen het vervolg vormen op het succesvolle debuut ‘+23 - Een revalidatieproces in beeld’. Net als in ‘+23’ neemt Annemiek de lezer in ‘Expeditie Ribbelroute’ op een bijzonder toegankelijke manier mee in de wereld van slechtziendheid. Waar Annemiek met haar eerste boek inzicht geeft in het acceptatie- en verwerkingsproces van haar slechtziendheid, geeft ‘Expeditie Ribbelroute’ een beeld van hoe zij na haar revalidatieproces de draad van haar vernieuwde leven weer oppakt.

Annemiek schetst een eigentijds beeld van een jonge slechtziende vrouw die zichzelf staande weet te houden en de obstakels van alledag trotseert. Soms met moeite, vaak met een lach, maar altijd met doorzettingsvermogen en een flinke dosis humor.

Verkoopinformatie
De zwartdrukversie van ‘Expeditie Ribbelroute’ (ISBN: 978-90-815673-0-5) kost €12,50 (plus verzendkosten). Het luisterboek is als Daisyversie (ISBN: 978-90-815673-2-9) te bestellen voor €10,-. Samen zijn ze als speciale actie te koop voor € 20,- (plus verzendkosten).

De zwartdruk en Daisyversie zijn verkrijgbaar bij Stichting Zicht in Zicht via www.zichtinzicht.nl of via www.annemiekvanmunster.nl. Niet in staat om te bestellen via het internet? Neem contact op via 06-2477 8955.