Feestelijke afsluiting masterclass kennismanagement 2014

Deelnemers van de negende lichting van de VGN-masterclass 'Kennismanagement' ontvingen tijdens een feestelijke aflsuiting op 27 november 2014 hun certificaat. De meeste deelnemers aan deze editie werken als adviseur en manager bij organisaties als Amerpoort, Bartimeus, Visio, Pluryn, Zozijn, Ons Tweede Thuis en ‘s Heerenloo. Naast het verkrijgen van inzichten voor hun eigen praktijk bouwen ze tijdens de masterclass hun netwerk uit van collega’s in hetzelfde kennisgebied.

De masterclass startte met een tweedaagse waarin de theorie over de kennis- en leercyclus centraal stond. Daarna volgden nog twee dagen waarin veel aandacht uitging naar de ontwikkeling van de eigen praktijkcasus. Daarbij reikten docenten Jan Kingma, Annelies Kleijssen en Pieter Verhoeven van DNV praktische kennismanagement instrumenten aan zoals het startgesprek, de after action review en de kennisstrategie.

Volgende editie

In het najaar van 2015 organiseert de VGN bij voldoende belangstelling opnieuw een masterclass kennismanagement. Deze wordt op de VGN-site aangekondigd. 

Wil je meer weten of heb je vragen of opmerkingen?

Neem contact op met Marion Kersten
Telefoonnummer
06-13205983
Marion Kersten

Deze pagina is een onderdeel van