Nieuws

Gemivraag feestelijk van start

15 juli 2013

Op woensdag 10 juli opende Gemivraag, de vraagbaak vóór en door cliënten van de Gemiva-SVG Groep. Op www.gemivraag.nl kunnen cliënten terecht met al hun vragen. 

Bart van den Berg, Niels Nijenhuis en twee andere cliëntmedewerkers geven op weekdagen antwoord op die vragen. Alle vragen die binnenkomen worden vertrouwelijk behandeld. Daarom legden ze tijdens de opening een verklaring af waarmee ze beloven om hier zorgvuldig mee om te gaan. Een plechtig moment, waarop Niels reageerde: “Zo waarlijk helpe mij Jos Hiel en meneer Arts’.

Winnaars
Voor de naam van de site is een prijsvraag uitgeschreven. Vier inzenders kwamen met de naam Gemivraag. Ook zij waren aanwezig bij de opening. Als dank voor hun inzet ontvingen zij een cadeaupakket met daarin onder andere een headset.

Stralend en blinkend
Nadat drs. Arts (oprichter Gemiva-SVG Groep) en Jos Hiel (lid Raad van Bestuur) hun vraag stelden aan Gemivraag, opende drs. Arts de werkruimte in het Centraal Bureau. Een groot blauw gordijn verdween. Voor ons stonden twee stralende cliëntmedewerkers met hun blinkende computers te popelen om te starten. Veel belangstellenden namen een kijkje om daarna te proosten op dit vernieuwende initiatief.

Over Gemivraag
Gemivraag is een idee van cliënten en medewerkers van de Gemiva-SVG Groep. In 2012 wonnen de initiatiefnemers de G.P.J Artsprijs. Met de prijs konden zij hun idee uitvoeren.