Nieuws

Gertrude van den Brink genomineerd voor Zorgmanager van het Jaar 2018

12 februari 2018

De drie genomineerden voor de Zorgmanager van het Jaar 2018 zijn bekend. Het zijn Peter Langenbach, Mark van Houdenhoven en... Middin-bestuurder Gertrude van den Brink.

medaille met tekst winnaar

Het drietal is voorgedragen door een selectiecommissie bestaande uit hoogleraar Pauline Meurs en adviseur en managementcoach Frits Verschoor. De prestigieuze prijs wordt toegekend aan de manager in de gezondheidszorg die zich het afgelopen jaar heeft onderscheiden door bijzondere prestaties.  

Herijking

Gertrude van den Brink dankt haar nominatie volgens de selectiecommissie aan de herijking van de kernwaarden die ze bij Middin in gang zette en de ontwikkeling van een nieuwe visie - het Middin-kompas - die intern richting geeft aan de organisatie en is toegerust om antwoord te geven op de nieuwe vragen vanuit de samenleving.

Bekendmaking

Mark van Houdenhoven is bestuursvoorzitter van de Sint Maartenskliniek en Peter Langenbach is voorzitter van de raad van bestuur van het Maasstad Ziekenhuis en bestuurder van Spijkenisse Medisch Centrum. Op 19 april wordt bekend wie de Zorgmanager van het Jaar 2018 is. Juryvoorzitter André Rouvoet, tevens voorzitter van Zorgverzekeraars Nederland, zal de winnaar bekendmaken.

 

Foto van Johan van Ruijven
Wil je meer weten?
Neem contact op met Johan van Ruijven

Deze pagina is een onderdeel van: