Nieuws

Henk Prins verlaat ‘s Heeren Loo Zorggroep

05 december 2012

Henk Prins, lid van de Raad van Bestuur, gaat de ’s Heeren Loo Zorggroep verlaten. Per 1 februari 2013 wordt hij bestuursvoorzitter van Zorggroep Charim, een organisatie voor ouderenzorg van protestants-christelijke signatuur met 1.700 medewerkers in de regio’s Veenendaal en Zeist.

Henk Prins (55) startte in 1999 bij de ’s Heeren Loo Zorggroep. Eerst was hij leidsman in Julianadorp, later in Druten. De laatste vier jaar was hij verantwoordelijk voor de portefeuille Zorg in de Raad van Bestuur en sinds het voorjaar van 2012 voor de portefeuilles Vastgoed en Onderwijs.

Gedurende een groot deel van zijn dienstverband van dertien jaar beleefde de Bosschenaar van geboorte roerige tijden. Door fusies en samenwerkingsverbanden was de ’s Heeren Loo Zorggroep voortdurend in beweging. Henk Prins trok meermaals organisatieonderdelen met succes uit het financiële slop. Mensen in zijn omgeving kennen hem vooral als een man met een groot hart voor de zorg.

Nu de belangrijkste veranderingen bij de ’s Heeren Loo Zorggroep zijn gerealiseerd, achtte Henk Prins de weg vrij om terug te keren naar een oude liefde: de ouderenzorg. Voordat hij zijn opwachting maakte bij de ’s Heeren Loo Zorggroep was hij bijna negen jaar directeur in deze sector. De Raad van Bestuur feliciteert Henk met zijn benoeming en dankt hem voor de toewijding die hij gedurende de afgelopen dertien jaar aan de dag legde als directeur en bestuurder met een bijzondere betrokkenheid bij ouders en cliënten.

De komende maanden neemt bestuursvoorzitter Paul de la Chambre de portefeuille Vastgoed in de Raad van Bestuur waar. Portefeuillehouder zorg Kees Erends zal de verantwoordelijkheid voor de scholen van ’s Heeren Loo Zorggroep overnemen.