Nieuws

Het kennisplein: dé plek voor kennisdeling

25 juli 2019

Kennis die voor jou heel gewoon is, die hebben ze bij andere organisaties niet. En zij hebben juist oplossingen voor problemen waar jij mee worstelt. Daarom is er het Kennisplein Gehandicaptensector. Het is dé plek waar je kennis en ervaring met elkaar uitwisselt. Vele collega's gingen jou al al voor!

kennisplein

Samen zijn we het kennisplein

Het kennisplein is er voor jou. Of je nu begeleider, gedragsdeskundige, onderzoeker, opleider of adviseur sociaal domein bent. Op het kennisplein ontmoet je elkaar en wissel je kennis en ervaring uit. Fysiek, tijdens bijeenkomsten, in netwerkbijeenkomsten of op de Kennismarkt. En natuurlijk ook digitaal. In onderstand korte filmpje (1 minuut) zie je er meer over.

Kennis delen, waarom ook alweer?

Je doet elke dag je best om nóg beter te snappen: wat is nodig voor goede gehandicaptenzorg? Kennis ontwikkelen, toepassen en evalueren, dat doe je aan de lopende band. Het is zo’n gewoonte, het valt niet eens meer op! Geweldig, zou je zeggen. Maar het kan nog beter. Want veel kennis die wordt ontwikkeld, zit vast in de hoofden van mensen. Of in organisaties. Kennis die voor jou heel gewoon is, die hebben ze bij andere organisaties niet. En zij hebben juist oplossingen voor problemen waar jij mee worstelt. Daarom is er het Kennisplein Gehandicaptensector. Hier kan kennis stromen, zodat we er allemaal baat bij hebben.

Meer weten?

Wil je meer weten? Kijk dan eens op de website van het kennisplein.

Sam van den Brink
Wil je meer weten?
Neem contact op met Sam van den Brink

Deze pagina is een onderdeel van: