Doe mee met het leernetwerk 'LVB in het vizier'

Ben jij betrokken bij mensen met een verstandelijke beperking én verslavingszorg? En heb jij interesse om mee te doen in het leernetwerk ‘LVB in het vizier’? In het leernetwerk werk je als organisatie aan een eigen verandervraagstuk en ben je actief betrokken bij het implementeren van de leidraad in jouw organisatie. Ben je een organisatie in de gehandicaptenzorg en werk je samen met de verslavingszorg, of heb je die intentie, meld je dan samen aan voor dit begeleidingstraject.

fwg

Je neemt deel aan 4 leernetwerkbijeenkomsten van een dagdeel en ontvangt procesbegeleiding in het uitwerken van je vraagstuk. Let op: samenwerking tussen gehandicapten- en verslavingszorg is een belangrijke focus én voorwaarde voor deelname aan het leernetwerk.

Meedoen?

Wil je meedoen? Meld je dan aan via i.klabbers@vilans.nl.

Wil je het leernetwerk LVB in het vizier actief volgen?

Daarnaast zijn er plekken vrij voor mensen/organisaties in de zogenaamde ‘buitenring’. Wil jij actief volgen wat de binnenring aan het doen is? Met hen meedenken? Kosteloos de leernetwerkbijeenkomsten bijwonen waar je kunt meewerken aan de leidraad en kunt leren van de ervaringen van de binnenring? Ook hiervoor kun je jezelf aanmelden via i.klabbers@vilans.nl. Na aanmelding nemen we zo snel mogelijk contact met je op om te kijken of het past.

Meer weten?

Wil je meer weten over 'LVB in het vizier'? Kijk dan op de website van het Kennisplein Gehandicaptenzorg.

Wil je meer weten of heb je vragen of opmerkingen?

Neem contact op met Sam van den Brink
Telefoonnummer
06-20142755
Sam van den Brink

Deze pagina is een onderdeel van