Nieuws

Hoge waardering Webinar Strategisch Personeelsbeleid

08 februari 2017

Het eerste Webinar van de VGN en PFZW is met een gemiddelde van een 7,8 door de deelnemers als goed beoordeeld. In dit Webinar staat het Strategisch personeelsbeleid centraal. Wat moet je als organisatie doen om over drie tot vijf jaar over voldoende gekwalificeerde medewerkers te beschikken? Hoe pak je dit aan in een snel ontwikkelende sector? Deze vragen werden beantwoord tijdens dit Webinar. U kunt het Webinar in 2017 onbeperkt online terugkijken en delen met uw collega’s. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

Het toepassen van Strategisch Personeelsbeleid in eigen praktijk is best complex. Daarom organiseert de VGN op 19 april 2017 een verdiepingsbijeenkomst. In deze bijeenkomst wordt aanvullende informatie aangeboden en vertaald naar uw praktijk. Daarnaast is er voldoende gelegenheid om te sparren met collega’s van gehandicaptenzorgorganisaties. Als u hier belangstelling voor heeft kunt u zich aan het eind van het Webinar hiervoor aanmelden. Wij sturen u dan nadere informatie toe.

Er volgen nog twee andere Webinars in deze serie met als thema’s Wendbaarheid en flexibiliteit en het Ontwikkelen van een veranderplan.  Deze zijn gepland op 8 mei en 3 juli 2017 van 15.00 tot 16.00 uur. 

Op verzoek van de deelnemers zijn de sheets uit het Webinar Strategisch Personeelsbeleid van 6 februari 2017 al pdf-versie beschikbaar gesteld. U kunt deze onderaan dit artikel downloaden.

Portretfoto Aart Bertijn
Wil je meer weten?
Neem contact op met Aart Bertijn

Deze pagina is een onderdeel van: