Nieuws

Informatiepakket vaccinatie zorgmedewerkers voor zorgorganisaties die geen lid zijn van de VGN

Leestijd: 2 minuten
08 februari 2021

Voor het vaccineren van de eerste groep zorgmedewerkers (werkzaam in verpleeghuizen, gehandicaptenzorg en wijkverpleging) krijgen zorgorganisaties die aangesloten zijn bij een branchevereniging het informatiepakket opgestuurd door hun branchevereniging. De werkgevers zorgen ervoor dat alle medewerkers, inclusief de zzp’ers die zij inhuren, een uitnodiging krijgen voor de vaccinaties. 

vaccinatie

Aanvragen informatiepakket vaccinatie medewerkers

Sommige (kleinere) zorgorganisaties zijn niet aangesloten bij een branchevereniging. Ook  deze organisaties kunnen het informatiepakket aanvragen met o.a. de werkinstructie, infosheet AstraZeneca en uitnodigingsbrief  aanvragen. Hiervoor moeten organisaties die geen lid zijn van een brancheorganisatie  een aanvraagformulier invullen op de website van het RIVM. Hierbij wordt o.a. gevraagd naar het KVK nummer van uw organisatie. Wanneer het informatiepakket gereed is zal het RIVM dit daarna naar u toesturen.

Als bijlage bij dit artikel vindt u de wegwijzer vragen COVID-19 vaccinatieprogramma zorgmedewerkers. Dit schema wijst werkgevers en ZZP’ers de weg naar de juiste instantie of website bij vragen. 

Meer informatie over de vaccinatie en de volgorde van vaccinatie vindt u via de website Rijksoverheid.nl.

Deze pagina is een onderdeel van:

Thema: