Nieuws

Innovatie-impuls on tour #InZo2023

08 november 2023

InZo presenteert dit jaar de Innovatie-impuls on tour. De tour gaat langs vier regio’s: Oost, West, Noord en Zuid. In november en december vind je een on-tour-bijeenkomst op de agenda bij een zorgorganisatie in jouw regio. Tijdens deze bijeenkomsten zie, hoor én beleef je hoe zorgtechnologie kan bijdragen aan meer eigen regie en zelfredzaamheid voor mensen met een beperking.

Innovatie impuls on tour InZo 2023

Door technologie in te zetten als vanzelfsprekende aanvulling op de dagelijkse zorg en ondersteuning kunnen mensen met een beperking meer kwaliteit van leven ervaren. Hierdoor kunnen zij meer zelf kiezen en meer zelf doen. Zo wordt het leven van mensen met een beperking én het werk van zorgprofessionals makkelijker en waardevoller. Innovatie-impuls 2 ondersteunt zorgprofessionals om technologie duurzaam te implementeren of op te schalen via de Innovatie-Route.

Wat kun je verwachten?

Het programma en de sprekers volgen. Wat kun je in ieder geval verwachten?

De dagvoorzitter neemt je mee in inspirerende voorbeelden uit de praktijk. De mensen die zelf hebben bijgedragen aan deze vernieuwingen vertellen hierover. En er is nog veel meer te beleven. Probeer verschillende vernieuwende zorgtechnologieën zelf uit. Los zorgvragen op in de Escape Room. Stel al je vragen over het implementeren en opschalen van technologieën en de Innovatie-Route aan de experts. En praat bij met collega’s onder het genot van een hapje en drankje.

Kom ook en meld je alvast aan!

Wil je zeker zijn van een plekje tijdens een on-tour-bijeenkomst in jouw regio? Meld je dan nu alvast aan.

Data en locaties

Innovatie-impuls on tour vindt één keer per regio plaats van 10:00 tot 16:00 uur.

Heb je vragen? Mail ze naar innovatieimpuls@vilans.nl.

Lees meer over Innovatie-impuls 2 en de Innovatie-Route.

De Innovatie-impuls on tour wordt gepresenteerd door #InZo2023. Innovatie-impuls 2 is een programma van Vilans in samenwerking met Academy het Dorp, in opdracht van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport als onderdeel van de Toekomstagenda: Zorg en ondersteuning voor mensen met een beperking.