Nieuws

Jaarverslag 2011 Koraal Groep genomineerd

28 november 2012

Zorginstelling Koraal Groep is erg verheugd dat hun jaarverslag genomineerd is voor de Deloitte Kordes Award 2012 in de categorie Zorg. ‘Samen werken wij aan groei’ is het centrale thema van het jaarverslag 2011. In een vernieuwend videolandschap vertellen cliënten met een beperking en medewerkers over hun eigen groei. Op 11 december wordt bekend welke organisatie het beste jaarverslag heeft per categorie en wie de hoofdprijs, de Deloitte Kordes Award 2012, mee naar huis mag nemen.

De Deloitte Kordes Award is dé prijs voor de organisatie binnen de publieke sector met het beste jaarverslag van Nederland. De prijs kent inmiddels een lange traditie. Al sinds 1995 krijgt de publieke organisatie met het beste jaarverslag de prijs toegekend. Koraal Groep was vorig jaar ook al genomineerd in de categorie Zorg.

In de komende weken zal de externe jury de genomineerde jaarverslagen beoordelen en vervolgens op 11 december 2012 beslissen welke organisatie het beste jaarverslag heeft per categorie en wie de hoofdprijs, de Deloitte Kordes Award, mee naar huis mag nemen.

Klik hier om het jaarverslag 2011 van Koraal Groep te bekijken.

Op deze pagina vind je meer informatie over de Deloitte Kordes Award.

Dianne van der Veen
Wil je meer weten?
Neem contact op met Dianne van der Veen