Nieuws

KFZ Najaarscallronde 2020 open voor inschrijving

16 november 2020

Het Programma Kwaliteit Forensische Zorg heeft drie calls uitgezet waarop geïnteresseerden een projectvoorstel kunnen indienen. Dit jaar bevat de callronde naast twee gerichte calls, ook een vrije call.

Logo programma Kwaliteit Forensische Zorg

Het programma 

Het Programma Kwaliteit Forensische Zorg (KFZ) is binnen het forensische zorgveld een (onderzoeks-)programma dat verbindt, verbreedt en verbetert. Hier kan je samen met anderen kennis en ervaring delen en verspreiden. En met elkaar werken aan de ontwikkeling van een protocollen of behandelingen. Werk op deze manier mee aan verbeteren van de forensische zorg!

Het Programma KFZ zet gemiddeld twee keer per jaar een callronde uit waarin geïnteresseerden worden uitgenodigd om op basis van een calltekst een projectvoorstel in te dienen. Een calltekst komt voort uit een concrete vraag van de Programmacommissie KFZ en het forensische zorgveld. Dit jaar bevat de callronde naast twee gerichte calls, ook een vrije call. Voor deze call ligt het onderwerp van het projectvoorstel niet vast. Hieronder zijn de callteksten te raadplegen.

Deadlline indienen projectvoorstel

De deadline voor het indienen van het projectvoorstel is maandag 11 januari 2021 om 24:00 uur. Het indienen van voorstellen verloopt via callrondes.nl. Benieuwd hoe de procedure van een callronde verloopt? Lees er hier meer over.

Neem bij vragen contact op met het projectteam KFZ via info@kfz.nl of +31 (0)30 2910010.

Han Huizinga
Wil je meer weten?
Neem contact op met Han Huizinga

Deze pagina is een onderdeel van: