Nieuws

Kompasreizen: unieke samenwerking tussen Amarant, Prisma en SDW

07 mei 2014

De officiële opening van Kompasreizen is een feit. Kompasreizen is ontstaan uit het Amarant Reisbureau, SDW Vakantiereizen en Prisma Vakantiereizen. Kompasreizen is een uniek samenwerkingsverband tussen deze drie zorgorganisaties die begeleide reizen aanbieden aan mensen met een verstandelijke beperking die nét niet zelfstandig op vakantie kunnen of die extra zorg en/of begeleiding nodig hebben.

Drie jaar geleden werd gestart met de eerste gesprekken over een samenwerking op het gebied van één reisbureau voor mensen met een beperking. Samenwerken waardoor men grootschalig reizen kan inkopen en goede prijsafspraken kan maken waar de klant weer profijt van heeft. Vanaf februari 2014 is het reisbureau een feit en onlangs vond de officiële opening in Waalwijk plaats. Voor 2014 zijn er al 500 boekingen.

Voor mensen vanaf 18 jaar heeft Kompasreizen een uitgebreid aanbod in vliegreizen, busreizen, hotelreizen, bungalowreizen, stedentrips en cruises. Zowel in Nederland als ver daar buiten, in kleine groepen samen met vrijwillige reisbegeleiders op vakantie. Voor mensen die intensieve (medische/verpleegkundige) verzorging, aandacht of (agogische)begeleiding nodig hebben organiseert Kompasreizen Op Maat Reizen. Er is dan ondersteuning van minimaal een beroepskracht of er wordt gebruik gemaakt van reguliere thuiszorgorganisaties. Alle Kompasreizen zijn All-in wat inhoudt dat alles is inbegrepen behalve persoonlijke uitgaven en de annuleringsverzekering.

In de reisgids en op www.kompasreizen.com is naast het reisaanbod alles terug te vinden. U kunt ook met het reisbureau bellen: 088-77 02 266.