Nieuws

Koningin Beatrix steekt handen uit mouwen bij Gemiva-SVG Groep

18 maart 2013

Duurzaamheidscentrum Weizigt in Dordrecht kreeg vrijdagmorgen wel een heel speciale vrijwilliger op bezoek in het kader van de landelijke NL Doet dag. Het was niemand minder dan koningin Beatrix! Drie cliënten van de Gemiva-SVG Groep waren er aan het werk toen de koningin opeens arriveerde. Cliënt Patrica had de eer om samen met de koningin de pony's te verzorgen. Achteraf kreeg zij nog een compliment van koningin Beatrix, dat zij het goed had gedaan!

In Dordrecht werden picknickbanken, de boerderij en het Aquarama aangepakt. De organisatie was van tevoren niet op de hoogte van de komst van de koninklijke vrijwilligers. Alleen de komst van een ploeg onder leiding van directeur Ronald van der Giessen van het organiserende Oranje Fonds was aangekondigd.

In de gemeentelijke Stadsboerderij Weizigt NMC in Dordrecht verrichten volwassen mensen met een verstandelijke handicap samen met een begeleider ondersteunende werkzaamheden op het gebied van dierverzorging, huishoudelijke- en conciërgetaken.

Dianne van der Veen
Wil je meer weten?
Neem contact op met Dianne van der Veen