Nieuws

Krachtenbundel: verhalen van kwetsbare mensen

10 september 2013

Reëlle Communicatie gelooft in de kracht van mensen én verhalen. Zo heeft zij al meer dan honderd krachtige verhalen van kwetsbare mensen gebundeld in zes Krachtenbundels. Unieke wijsheden die Reëlle graag levend houdt. Want persoonlijke verhalen verkleinen de afstand tussen mensen en kunnen vooroordelen wegnemen. Reëlle gelooft in de kracht van kwetsbaarheid. In de kracht van mensen én verhalen. Kwetsbare mensen, zoals mensen met een beperking, hebben iets te vertellen. Unieke levensverhalen die niet te kopiëren zijn: wijsheden die Reëlle graag levend houdt.

Krachten bundelen
VGN-leden hebben onlangs een Krachtenbundel ontvangen. Met deze Krachtenbundel wil Reëlle hen inspireren en uitnodigen om ook hun krachten te bundelen. Heeft u interesse om om mee te doen aan een editie van de Krachtenbundel of wilt u meer informatie over Reëlle? Neem dan contact op met: marieke@reelle.nl.

Werken met een beperking
Bij Reëlle werken alleen professionals met een beperking. Ieder van hen is gedreven vakbekwaam én ervaringsdeskundig. Reëlle ziet het als haar missie om voor mensen met een beperking kansen te zien en te creëren op de arbeidsmarkt.

Krachtenbundel
Hier kunt u alle edities van de Krachtenbundel downloaden.

Deze pagina is een onderdeel van: