Nieuws

Living Lab Pluryn: broedplaats voor nieuwe onwikkelingen in eHealth

24 juni 2014

Wat kan Google Glass betekenen voor mensen met een beperking? Is kwaliteit van leven en zorg te verbeteren door een zelfmanagementportaal en beeldbellen? Kan applied gaming een behandeling effectiever maken? Het kan worden ontdekt in het Living Lab van Pluryn. Dit nieuwe ‘experience centre’ van Pluryn wordt donderdag 26 juni officieel geopend.

Pluryn streeft naar een actieve deelname van mensen in hun eigen zorgproces en meer regie over het eigen leven. eHealth speelt daarin een belangrijke rol. Met een breed eHealth-programma werkt Pluryn aan nieuwe zorgprocessen en wil het innovatieve oplossingen bieden aan mensen met complexe zorgvragen. eHealth zet Pluryn in ter bevordering van zelfzorgmanagement, maar ook voor specialistische professionele behandeling, preventie, begeleiding en monitoring.

De ontwikkelingen gaan snel. Dagelijks komen er nieuwe technologieën bij. Deze zijn niet alleen interessant voor de consument, maar juist ook toepasbaar in de zorg. In het nieuwe Living Lab kunnen cliënten en medewerkers van Pluryn er kennis mee maken en zich laten inspireren. Ook is dit de plek om nieuwe zorgconcepten te ontwikkelen. Het Living Lab bevindt zich in het hoofdgebouw van Pluryn aan de Industrieweg 50 in Nijmegen.

Deze pagina is een onderdeel van: