Nieuws

Medewerker Terminus De Onthaasting in tv-programma SynDROOM

02 oktober 2013

Marc, medewerker van lunchroom Terminus De Onthaasting in Amersfoort heeft een droom. Het is zijn grote wens om assistent bedrijfsleider te worden. Johnny de Mol komt voor zijn nieuwe programma SynDROOM bij Marc langs om te kijken of hij hem kan helpen. In de uitzending van donderdag 3 oktober om 21:30 uur bij RTL4 kunt u zien of Marc’s droom in vervulling gaat.

Marc (30) werkt al  tien jaar bij de Amersfoortse lunchroom. Het is zijn grote droom om assistent bedrijfsleider te worden. Johnny de Mol gaat samen met hem uitzoeken of deze droom werkelijkheid kan worden. Wat moet Marc hiervoor doen? Zijn er nog dingen die hij moet leren? Samen met Marc gaat Johnny op bezoek bij hem thuis, bij zijn ouders en broer en zelfs bij een bekend sterrenrestaurant. Gaat de droom van Marc in vervulling?

Lunchroom Terminus De Onthaasting
Lunchroom Terminus De Onthaasting is de perfecte plek voor zakenlunches, vergaderingen en recepties. Het sfeervolle, oude pand ligt in het 'Manhattan' van Amersfoort, schuin tegenover het station. De lunchroom wordt gerund door medewerkers met een verstandelijke beperking. Zij worden begeleid vanuit zorgorganisatie Amerpoort. Kijk voor meer informatie op www.terminusdeonthaasting.nl.

SynDROOM
Met het nieuwe programma ‘SynDROOM’, te zien vanaf donderdag 3 oktober, maakt Johnny de Mol zijn entree bij RTL 4. In dit programma helpt hij ambities, dromen en fantasieën van mensen met het syndroom van Down, autistische stoornissen en andere aanverwante syndromen te realiseren. Net als ieder mens hebben zij langgekoesterde wensen. Soms kunnen ze daarbij net een beetje extra hulp gebruiken, dat ene duwtje in de goede richting. Johnny helpt hen om gehoord, gezien of opgemerkt te worden.