Nieuws

TV-programma Down voor Dummies groot succes

21 augustus 2014

Met veel succes startte BNN het programma Down voor Dummies op Nederland 1 (nu NPO1) en sindsdien heeft het programma veel harten veroverd. Bijna 800.000 mensen keken naar de eerste twee afleveringen. De kijkers waren ook nog eens zeer positief. In het programma vechten drie jonge vrouwen voor hun zelfstandigheid. In aflevering 3 ging Sara de strijd aan met haar ouders, wie is er nu eigenlijk de baas?! Britt wil heel graag zelf met de bus leren reizen en trekt de stoute schoenen aan.

Met de serie Down for Dummies wil interviewer Barry Atsma laten zien wie mensen met Down zijn, wat hun dromen zijn en hun verlangens. Waar gaat het goed en waar niet? Wat zijn hun dilemma’s en welke keuzes maken ze? Atsma, die zelf een broer heeft met het Syndroom van Down, gaat in gesprek met drie jonge vrouwen. Sara, Lize en Britt, drie heel verschillende vrouwen, die allemaal een paar maanden lang op zorgvuldige wijze met de camera gevolgd zijn.

Britt Stolker woont en werkt bij Ons Tweede Thuis én zij is een van de drie jonge vrouwen met wie acteur en programmamaker Barry Atsma in gesprek gaat.

Volgende aflevering is op 28 augustus om 22.20  uur te zien op NPO1.

Aflevering gemist?
Afl. 1: Donderdag 7 augustus
Afl. 2: Donderdag 14 augustus
Afl. 3: Donderdag 21 augustus

Dianne van der Veen
Wil je meer weten?
Neem contact op met Dianne van der Veen

Deze pagina is een onderdeel van: