Nieuws

Medewerkers van Ipse de Bruggen werven zelf nieuwe collega’s

18 september 2019

Dit najaar komen medewerkers van Ipse de Bruggen in actie om zelf nieuwe collega’s te werven. Zij doen dit via posters en flyers die zij in hun eigen omgeving op drukbezochte plekken verspreiden. Zoals het winkelcentrum of op de manage. Zelfs op voertuigen als een helikopter en een tractor zijn de uitingen te vinden. De medewerkers hopen zo mensen te interesseren in een carrière bij de zorgorganisatie.

De gehandicaptenzorg, en dus ook Ipse de Bruggen, moet nieuwe collega’s aantrekken om goede zorg aan mensen met een verstandelijke beperking te kunnen blijven bieden. Maar de arbeidsmarkt is krap. Omdat medewerkers de beste ambassadeurs zijn, vroeg Ipse de Bruggen of zij zich voor het werven van collega’s wilden inzetten.

Naast de posters en flyers is er ook een selfie-actie op social media voor medewerkers met als doel nog meer mensen te bereiken met de oproep ‘Heb jij hart voor de zorg?’. Onder deelnemende medewerkers verloot Ipse de Bruggen een weekend weg. De eerste resultaten van medewerkers in actie vind je op de facebookpagina van werken bij Ipse de Bruggen.

 

Wil je meer weten?
Neem contact op met Dianne van der Veen

Deze pagina is een onderdeel van: