Nieuws

Meepraten over arbeidsverhoudingen gehandicaptenzorg? Meld je aan!

09 juli 2018

Wat is voor jou nodig om de gehandicaptenzorg nog aantrekkelijker te maken om in te werken? Ben je tevreden over de omstandigheden waaronder je werkt? En sluiten de arbeidsvoorwaarden aan op jouw wensen? Over deze en andere vragen wil de VGN met je in gesprek. Wil je hierover meepraten? Meld je dan aan voor een van de vijf bijeenkomsten 'Werken in de gehandicaptenzorg' in september.
 

Deze vijf bijeenkomsten organiseert de VGN, omdat we een voortrekkersrol willen vervullen bij het verbeteren van de arbeidsverhoudingen in de gehandicaptenzorg. Het is daarom belangrijk te weten wat er speelt en welke ideeën leven. We zoeken een brede vertegenwoordiging van medewerkers: man/vrouw, afkomstig uit grote en kleine organisaties, diverse leeftijdscategorieën, et cetera. Bij het samenstellen van de vijf bijeenkomsten houden we rekening met de samenstelling van de groep.

Wat gebeurt er met de uitkomsten?

De VGN spant zich in voor het verbeteren van de ondersteuning voor mensen met een beperking. Dit kan alleen met medewerkers die hun werk met plezier doen. In deze bijeenkomsten kun jij hieraan een bijdrage leveren.

De opbrengsten van de bijeenkomsten worden begin oktober ingebracht in een online dialoog waaraan een grote groep collega’s uit de gehandicaptenzorg mee kan doen. De bedoeling is om de resultaten voor te leggen en samen verder te verdiepen. Als deelnemer aan één van de bijeenkomsten nodigen we je van harte uit om ook in het online gesprek mee te doen én om collega’s hiervoor uit te nodigen. Binnenkort volgt meer informatie!

Aanmelden?

Doe je mee? Meld je dan aan voor één van de vijf bijeenkomsten. Ongeveer een week van te voren ontvang je een mail met alle praktische informatie.

Maarten Hüttner
Wil je meer weten?
Neem contact op met Maarten Hüttner

Deze pagina is een onderdeel van: