Nieuws

Mobiele website voor Ipse de Bruggen

27 juni 2013

Sinds 21 juni komen bezoekers van de websites www.ipsedebruggen.nl en www.werkenbijipsedebruggen.nl bij gebruik van een mobiele telefoon op een aangepaste versie van de websites terecht. De mobiele versie van de websites zorgt ervoor dat het menu makkelijk met de vinger te bedienen is. Ook zijn de websites ingekort waarbij de belangrijkste informatie in de mobiele website verwerkt is. Verder is de vormgeving aangepast naar het juiste schermformaat, waardoor de website in zijn totaliteit te zien is en de tekst goed te lezen is.

Zo zijn op www.ipsedebruggen.nl de locatiezoeker, contactgegevens, nieuwsberichten en het zorgaanbod goed vindbaar. Op www.werkenbijipsedebruggen.nl staan de vacatures centraal in een handige vacaturezoeker. De vacatures kunnen tevens via de e-mail verzonden worden naar vrienden.

De mobiele versie zorgt ervoor dat de telefoon direct gaat bellen bij het aanklikken van het gewenste telefoonnummer in de contactinformatie. Er blijft altijd de mogelijkheid om voor verdere informatie door te gaan naar de volledige website. Deze optie wordt in beide versies gegeven door middel van een link. De bezoeker komt bij het intypen van de twee webadressen automatisch op de mobiele versie terecht.