Nieuws

Mona Keijzer bezoekt Gemiva-SVG Groep

08 januari 2013

Kamerlid Mona Keijzer (CDA) heeft dinsdag drie Leidse locaties van de Gemiva-SVG Groep bezocht: woonlocatie Apollotoren, kinderdagcentrum De Walnoot en activiteitencentrum Zuidwester. Tijdens dit bezoek sprak zij met medewerkers, cliënten en vertegenwoordigers.

Gerard Gerding, voorzitter van de Raad van Bestuur, vergezelde Mona Keijzer tijdens het werkbezoek. “Jos Baeten, voorzitter van onze Raad van Toezicht, ontmoette mevrouw Keijzer tijdens de afscheidsreceptie van minister Jan-Kees de Jager. Hij heeft haar uitgenodigd om bij de Gemiva-SVG Groep kennis te komen maken met de praktijk in de gehandicaptenzorg. Wij zijn blij dat zij op deze uitnodiging is ingegaan. We laten haar graag onze verschillende vormen van ondersteuning zien. Ook willen we met haar spreken over de gevolgen van de maatregelen in het Lenteakkoord en regeerakkoord.”  

Mona Keijzer is sinds september 2012 lid van de Tweede Kamer. Tussen 2007 en 2012 was ze wethouder in Purmerend, waar ze Wmo en welzijn, zorg en jeugdzorg, sport en recreatie in haar portefeuille had. Mona Keijzer is onder andere lid van de vaste commissie voor Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS).

Wil je meer weten?
Neem contact op met Dianne van der Veen