Nieuws

Nieuw beeldmerk voor zorgorganisatie SDW

08 maart 2013

De uitstraling van SDW is vernieuwd met een nieuw beeldmerk en bijbehorende huisstijl. Het oude beeldmerk met het huisje wekte bijvoorbeeld nogal eens de verwarring dat SDW een woningbouwvereniging was. Het nieuwe beeldmerk beeldt SDW’s visie Samen Goed Leven uit.

Directeur/bestuurder Peter Meijs: “De visie Samen Goed Leven staat voor het samen versterken van de eigen kracht van mensen met een beperking, zodat zij zelf in staat zijn te beslissen en te beïnvloeden. Dit doen we samen met familie, vrienden, buren en vrijwilligers en de voorzieningen in de buurt. Door samen te werken binnen en buiten SDW willen wij voor kwetsbare burgers een ‘Goed Leven’ mogelijk maken. Samen werken we ook dagelijks met veel passie en inspiratie om cliënten de juiste ondersteuning, begeleiding en behandeling te bieden. En ‘samen’ dat is waar ons nieuwe beeldmerk voor staat.”

Samen is weergegeven door de drie mensfiguurtjes. Ze grijpen de handen ineen. De vormen en kleuren dragen bij aan een vriendelijke uitstraling. De mensen staan niet stil, maar zijn in beweging. Het beeldmerk is niet gesloten, maar juist open en toegankelijk. Net als SDW wil zijn. De komende periode worden het nieuwe beeldmerk en bijpassende huisstijl gefaseerd ingevoerd.

Bekijk hier de animatie van het nieuwe beeldmerk.