Nieuws

Nieuw lid Raad van Bestuur Cosis

15 juli 2014

De raad van Toezicht van Cosis heeft met ingang van 1 oktober 2014 Hetty Verhulst benoemd tot lid van de Raad van Bestuur.

Met de benoeming van Verhulst hebben NOVO en Promens Care na een interimperiode weer een structurele Raad van Bestuur. Hetty Verhulst is momenteel nog verbonden aan ’s Heeren Loo als directeur van de regio Apeldoorn. Vanaf oktober vervangt zij Anton Renting, die de functie van vicevoorzitter ad interim bekleedt, sinds het vertrek van bestuurder Jaap van der Pol in augustus 2013.

Samen met bestuursvoorzitter Wiecher Hadderingh gaat de nieuwe bestuurder de Raad van Bestuur van Cosis vormen. Cosis is sinds 2013 de holding waaronder gehandicapten- en geestelijke gezondheidszorg organisaties NOVO (Groningen) en Promens Care (Drenthe) vallen.

Verhulst is sinds bijna 10 jaar als manager verbonden aan ’s Heeren Loo. Sinds zes jaar is zij integraal verantwoordelijk voor de dienstverlening in de regio Apeldoorn, daarvoor was zij verantwoordelijk voor de dagbesteding in dezelfde regio. Eerder heeft ze gewerkt bij de GGD, onder andere als leidinggevende en in de gezondheidsvoorlichting. Daarnaast bekleedde zij diverse nevenfuncties in de zorg en de politiek.

Foto van Johan van Ruijven
Wil je meer weten?
Neem contact op met Johan van Ruijven