Nieuws

Nieuwe manager communicatie voor VGN

18 juni 2013

Maartje van Boekel is per 1 juni 2013 gestart als manager communicatie bij de Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland (VGN). Een van haar taken is om de gehandicaptenbranche en de VGN meer te profileren en een gezicht te geven.

Enerzijds is dat nodig om te laten zien welke mooie dingen er in de gehandicaptenzorg gebeuren. Anderzijds om de belangen van de aangesloten organisaties – die op hun beurt weer voor de cliënt werken - te behartigen richting de politiek en stakeholders.

Van Boekel verzorgt verder de woordvoering voor de VGN en als manager is ze hoofdredacteur van Tijdschrift Markant.
 
Eerder werkte Maartje van Boekel een kleine vier jaar als teamleider communicatie bij VUmc. Als leidinggevende was ze (mede) verantwoordelijk voor de communicatieterreinen media, nieuwe media, corporate communicatie en fondsenwerving. Daarvoor heeft ze bij Greenpeace Nederland verschillende functies bekleed, van persvoorlichter tot hoofd Educatie, Vrijwilligers en Actieteam.

Van Boekel is vol enthousiasme aan haar nieuwe functie begonnen en ziet er naar uit samen met haar collega's de sector het aanzien te geven dat het verdient.

Volg Maartje van Boekel op Twitter via @maartjevboekel.