Nieuws

Nieuwe website Scouters

25 januari 2024

Scouters is een platform voor en door mensen met een beperking en zorgprofessionals die beter willen bewegen. Omdat het aantal bezoekers van de website van Scouters groeit en er steeds meer toegankelijke informatie, onafhankelijk advies en innovatieve hulpmiddelen te vinden is, was het nodig om de site helemaal te vernieuwen.

Mensen met hulpmiddelen
Mensen met hulpmiddelen

Nieuwe site

De site is nu duidelijker, overzichtelijker, toegankelijker en heeft een betere zoekfunctie. Daarnaast is er een interessante integratie met de ZelfredzaamheidsRadar uit de Arbocatalogus - Stag (arbocatalogusgehandicaptenzorg.nlen de 'Ik wil beters' te vinden. En er is veel plaats voor nieuwe hulpmiddelen, tests, blogs, keuzehulpen, etc. 

Op die manier is de site een bron van informatie voor iedereen met een beperking die beter wil bewegen. Maar ook voor mantelzorgers en zorgverleners die hen daarbij begeleiden.

Mee doen?

Scouters rolt vooral op vrijwilligers die elkaar en de veel grotere community in Nederland en Vlaanderen helpt met tips, adviezen en zelfhulp. Onafhankelijkheid staat voorop. Heb je ideeën, wil je mee doen? Ga naar de site en stuur een mailtje.

Yasmine Kamouni
Wil je meer weten?
Neem contact op met Yasmine Kamouni

Deze pagina is een onderdeel van: