Nieuws

Nieuwsbrief augustus 2012 Platform EMG

01 augustus 2012

De nieuwsbrief van het Platform EMG van augustus 2012 staat weer online. Deze uitgave staat vol met onder andere nieuws, agendapunten en de maandelijkse column. Hieronder een kleine greep uit de nieuwsbrief.

De Nieuwe Belevenis
De laatste editie van de reizende Belevenis was eind 2011 in Arnhem. Sindsdien is het even stil geweest rondom de Belevenis, maar er zijn nieuwe ontwikkelingen om een permanente vestiging van de Belevenis te realiseren.

GITP-PAO Post HBO-EMB voor begeleiders: van harte aanbevolen!
Enthousiast gemaakt door collega’s die de opleiding eerder deden, volgde Gea van Selm (begeleider, Stichting Ons Tweede Thuis) in 2011 de GITP Post HBO-opleiding ‘Ondersteunen van mensen met een ernstig meervoudige beperking’. Dit is een eerste erkende post-HBO opleiding voor begeleiders in de gehandicaptenzorg.

Kenniskring EMB ergotherapie: datum prikken tweede bijeenkomst 2012
Het Platform EMG, organiseert in september/oktober een tweede bijeenkomst van de Kenniskring EMB Ergotherapie. Heeft u belangstelling voor deze kenniskring en de bijeenkomst en heeft u geen uitnodiging ontvangen? Ook dan is er de mogelijkheid om u op te geven.

Shamajo VIP-concert
Op 8 september vindt het Shamajo Vip-concert plaatst in Kerkdriel. Een mooi concert voor kinderen met een meervoudige handicap. Artiesten zijn dit jaar Frans Duijts, Marianne Weber, Corry Konings, Koos Alberts, Kapalone en Danny Smoorenburg

Column: Gedachten lezen
'Wat denkt die buurman met zijn lege kopje suiker bij de voordeur nu echt? Of mijn vriendin als ik vraag of dat rode jurkje me niet dik maakt. En is die nothing-box van mijn man echt wel leeg? Gedachten lezen van een ander, en vooral de gedachten van onze cliënten... Zouden we het niet allemaal willen kunnen?'

Wilt u meer weten en ontvangt u nog geen nieuwsbrief? Meld u dan hier aan.

Deze pagina is een onderdeel van: