Nieuws

Nieuwsbrief januari Platform EMG

04 januari 2013

De nieuwsbrief van het Platform EMG van januari staat nu online. Deze uitgave staat weer vol met onder andere nieuws, agendapunten en de maandelijkse column. Hieronder een kleine greep uit de nieuwsbrief.

Het Platform EMG wenst u een liefdevol en inspirerend 2013 toe. Samen met u blijven we werken aan een waardevol leven voor personen met EMB.

EMB Congres op 21 maart 2013
Vanaf 8 januari kunt u zich inschrijven voor het EMB Congres. Vorig jaar was het congres binnen drie weken volgeboekt, dus geef u snel op! Op 21 maart organiseren het Platform EMG en het Kennisplein Gehandicaptensector het EMB Congres 'Eigen invloed' in Zwolle.

Tastboek “Daar buiten loopt een schaap”
Uitgeverij Lemniscaat en Koninklijke Visio hebben samen de tactiele versie ontwikkeld van het prentenliedjesboek “Daar buiten loopt een schaap” van Mies van Hout. Met dit boek kunnen zeer slechtziende en blinde kinderen illustraties ervaren die tactiel (tastbaar) gemaakt zijn.

Symposium Meedoen en Meetellen
Afgelopen twee jaar heeft het onderzoek "Meedoen en meetellen: praktische aanbevelingen en theoretische beschouwingen op basis van ervaringen van mensen met een verstandelijke handicap en hun directe omgeving" plaats gevonden. Ter afsluiting van dit onderzoek wordt er een symposium georganiseerd op 18 januari

Column Martien Rienstra; Verbinden en Samenzijn
Ik wens een ieder vanaf deze plaats een mooi, passievol en gezond 2013 toe. Een jaar waarin we ons verbonden voelen met de ander. Een jaar waarin we gaan genieten van kleine of grote wonderen die om ons heen gebeuren.

Wilt u meer informatie over Platform EMG? Kijk dan www.emgplatform.nl of neem contact op via info@emgplatform.nl

Deze pagina is een onderdeel van: