Nieuws

Oproep voor helpen verbeteren brandveiligheid

10 november 2015

Brancheorganisaties in de zorg, waaronder de VGN, en Brandweer Nederland werken samen aan het programma 'De Zorg Brandveilig' om zorgorganisaties te ondersteunen een afgewogen risico-inschatting te maken over brandveiligheid. Voor dit programma worden zorgprofessionals (bestuur/staf, zorgmanagers, locatiemanagers en teamleiders) gezocht die de online vragenlijst willen invullen, zodat activiteiten van het programma effectiever worden.

logo de zorg brandveilig

Het landelijk programma 'De Zorg Brandveilig' ontwikkelt activiteiten om zorginstellingen te ondersteunen op het gebied van brandveiligheid. Vanaf begin 2016 zullen de eerste activiteiten uit dit programma zichtbaar worden.

Om deze activiteiten zoveel mogelijk te laten aansluiten bij de praktijk, zoekt het programma respondenten werkzaam in de zorg (bestuur/staf, zorgmanagers, locatiemanagers en teamleiders) die willen bijdragen met een nulmeting. Door het invullen van een online vragenlijst helpt u programma ‘De Zorg Brandveilig’ om de activiteiten op de dagelijkse praktijk af te stemmen en de effecten van de activiteiten uit het programma te meten. En daarmee helpt u niet alleen het programma, maar de hele zorg inclusief uw eigen organisatie.

Het invullen van de vragenlijst kost slechts 5 minuten en is volledig geanonimiseerd. Vul hem hier vóór 20 november in. Alvast bedankt!

Redactie VGN

Deze pagina is een onderdeel van: