Nieuws

Pameijer zet campagne in voor werkplekken voor cliënten

22 mei 2013

Van cliënt naar collega. Daar gaat Pameijer voor. Met een outdoor campagne spoort Pameijer bedrijven aan om cliënten in dienst te nemen. Want werk, talent en kansen zijn er genoeg.

Geen speciaal gecreëerde voorzieningen of dagbestedingen, maar werk – ook voor mensen met een lage loonwaarde. Daar richt Pameijer zich op. Omdat er werk genoeg is, bijvoorbeeld in de groenverzorging, recycling, horeca en ICT. Werk is immers de beste zorg. Pameijer heeft jarenlange ervaring en heeft een speciaal ontzorgpakket voor bedrijven.

Talent centraal
Veel cliënten willen en kunnen werken. Om dat te realiseren is dagbesteding bij Pameijer zoveel mogelijk ingericht op arbeidsparticipatie. Niet de beperking maar juist de talenten staan centraal. Om haar netwerk van bedrijven verder uit te breiden en te motiveren om cliënten van Pameijer in dienst te nemen is vanaf 20 mei 2013 een campagne gestart. Met bestickerde trams en posters in Rotterdam en omstreken wil Pameijer bedrijven interesseren om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in dienst te nemen.

Deze pagina is een onderdeel van: