Nieuws

Registratie en inschrijving mobiliteitstrajecten sectorplan vanaf nu mogelijk

31 juli 2014

Vanaf nu is het voor werkgevers mogelijk zich te registreren voor deelname aan het sectorplan VVT, GHZ en GGZ. Registratie verloopt via het webportaal www.sectorplanadministratie.nl.

Via dit webportaal kunnen werkgevers in de VVT, GHZ en GGZ gebruikmaken van een divers aanbod aan mobiliteits- en van-werk-naar-werk-trajecten. De trajecten dragen bij aan oplossingen voor de personele gevolgen van bezuinigingen en hervormingen in de langdurige zorg.

Divers aanbod

Op het portaal vindt u een divers aanbod aan mobiliteitstrajecten: trajecten van twee, vier of zes maanden. Ook zijn er korte arrangementen op het gebied van sollicitatievaardigheden, mobiliteitsbewustwording en loopbaanadvies & arbeidsmarktoriƫntatie.

Deze trajecten en arrangementen worden uitgevoerd door Matchcare, Randstad, Tempo Team / Leeuwendaal en USG Restart. Met deze bureaus zijn door de drie branches afspraken gemaakt over de inhoud en prijzen van het aanbod. Op het portaal vindt u ook al deze praktische informatie.

Tot maximaal vijftig procent korting

Werkgevers kunnen zich nu registeren als aanvrager en deelnemers aanmelden voor mobiliteitstrajecten of arrangementen. Door deel te nemen aan het landelijk sectorplan krijgt u tot maximaal 50% korting op de kosten. Kijk voor alle informatie op: www.sectorplanadministratie.nl.

Deze pagina is een onderdeel van: