Nieuws

Veel belangstelling voor bijeenkomsten landelijke sectorplan VVT, GHZ en GGZ

24 juli 2014

A+O VVT organiseerde op 17 en 22 juli twee voorlichtingsbijeenkomsten over het landelijk sectorplan VVT, GHZ en GGZ. Via het sectorplan worden met ontslag bedreigde en ontslagen medewerkers ondersteund in het zoeken naar ander werk. Er was veel belangstelling voor de bijeenkomsten waar de mogelijkheden van het sectorplan toegelicht werden.

Kennismaken met het aanbod

Tijdens de bijeenkomsten kregen de deelnemers informatie over de mobiliteitstrajecten die aangeboden worden zodat werkgevers medewerkers kunnen ondersteunen bij het zoeken naar ander werk. Ook maakten de deelnemers kennis met de mobiliteitsbureaus die de trajecten gaan uitvoeren in de branches: Matchcare, Randstad, Tempo-Team / Leeuwendaal en USG Restart. RegioPlus gaf een toelichting op de regionale sectorplannen om een totaalbeeld van de subsidiemogelijkheden te geven.

Deze bijeenkomst gemist?
Heeft u deze bijeenkomsten gemist maar wilt u ook weten welke mogelijkheden het sectorplan biedt? Kom dan naar één van de volgende bijeenkomsten in september:

  • 1 september van 15.30 – 19.00 uur bij de Buitensociëteit in Zwolle
  • 15 september van 15.30 – 19.00 uur bij Regardz Gele Kegel in Eindhoven

U kunt zich voor de bijeenkomsten aanmelden via www.aovvt.nl/bijeenkomstensectorplan.html. Op deze website vindt u ook het programma.

Meer informatie

Heeft u vragen over de bijeenkomsten? Mail deze dan naar congresbureau(at)caop.nl of neem contact op met tel. 070-3765887.

Portretfoto Aart Bertijn
Wil je meer weten?
Neem contact op met Aart Bertijn