Nieuws

Reinaerde exposeert: Wmo, het is een kunst!

24 oktober 2012

Een beeld van een grote pinguïn die haar jong beschermt. Het onderschrift maakt duidelijk dat het hier gaat om preventie en ondersteuning jeugd; een van de prestatievelden van de Wmo. Het beeld maakt deel uit van de expositie 'Wmo, het is een kunst!' van Reinaerde. De expositie is tot 1 december te zien in nieuwe winkel De Bombardon in Veenendaal.

Tijdens de opening van de nieuwe Bombardon op 31 oktober, zal Ella van Lingen, bestuurder van Reinaerde de expositie openen.

Zes prachtige schilderijen
De expositie bestaat uit zes prachtige schilderijen en beelden gemaakt door kunstenaars van de ateliers van Reinaerde. De tentoonstelling biedt op kunstzinnige wijze een prachtig inkijkje in hoe mensen met een beperking de Wmo zien en ervaren. De schilderijen en keramiek zijn de hele maand november te bekijken in de entree van De Bombardon in Veenendaal. Daarna reist de expositie langs verschillende Utrechtse gemeenten.

Bent u nieuwsgierig geworden naar de kunstwerken? Kom dan een kijkje nemen bij De Bombardon. De medewerkers vertellen u er graag meer over. U kunt hier alvast een kijkje nemen.