Nieuws

Succesvol digitaal werken, hoe organiseer ik dat?

21 februari 2020

Hebben u en uw collega's last van uw trage WiFi? Twijfelt u over de veiligheid van uw ICT netwerk? Vraagt u zich af hoe u uw cliënten kunt voorzien van digitale televisie? Staat u aan de vooravond van omvangrijke investeringen in uw ICT? De handreiking Netwerkinfrastructuur geeft inzicht in het verband tussen de netwerkinfrastructuur en technologische toepassingen binnen een zorgorganisatie.

Netwerkkabels

Open configuratie-instellingen
Niets is zo frusterend voor medewerkers als trage en ingewikkelde ICT-applicaties en internetverbindingen die afbreuk doen een positieve ervaring. Eén van de belangrijke oorzaken van het falen van nieuwe technologie is, naast het veranderkundig proces, de onderliggende netwerkinfrastructuur. Deze infrastructuur is vaak niet ondersteunend (meer) aan de gebruikte technologie en daarmee ook niet ondersteunend aan het primaire zorgproces én het werkplezier van de medewerkers. 

Handreiking Netwerkinfrastructuur
Een handreiking geeft inzicht in het verband tussen de netwerkinfrastructuur en technologische toepassingen binnen een zorgorganisatie. Daarnaast biedt het handvatten om dit onderwerp te agenderen in de eigen zorgorganisatie en te komen tot een generieke basisinfrastructuur die past bij uw zorgorganisatie en uw medewerkers faciliteert bij het werken met de ICT van nu en morgen.  
De handreiking is opgesteld door Wijtz en Coreon in opdracht van ActiZ en VGN.

Workshop voor bestuurders en IT-beslissers
Voor bestuurders en IT-beslissers organiseren VGN en Actiz op 15 april 2020 een workshop. U kunt zich hiervoor aanmelden via dit agenda-item.

Han Huizinga
Wil je meer weten?
Neem contact op met Han Huizinga

Deze pagina is een onderdeel van: