Nieuws

Succesvolle bijeenkomst: “Alle talenten benutten voor de zorg” in Brabant.

18 juli 2019

Werkgevers hebben grote behoefte aan talentvolle mensen in zorg en welzijn. Veel mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt staan te springen om aan het werk te gaan, maar weten de weg naar een baan in de zorg niet te vinden. Daarom kwamen op donderdag 20 juni zo’n 60 vertegenwoordigers van werkgevers, opleiders en organisaties achter deze zorgtalenten uit regio Brabant bij elkaar. De bijeenkomst was succesvol en de eerste stappen naar concrete ‘matches’ tussen werkgevers en nieuwe talenten voor de zorg zijn gezet. 

mensen komen bij elkaar

Het verslag van de bijeenkomst leest u hier. 

De bijeenkomst is georganiseerd door Transvorm in samenwerking met ActiZ en VGN en volgt uit landelijke afspraken om meer mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt toe te leiden naar werk in de zorg.  

Dit is de eerste inspiratiebijeenkomsten van een reeks die georganiseerd worden in de regio. Op 5 september vindt de volgende plaats in de regio Den Haag- Leiden- Gouda voor de leden van de regionale werkgeversverenigingen Zorgzijn Werkt en Care 2 Care. Meer informatie over deze bijeenkomst vindt u hier. In het najaar volgen meer regionale bijeenkomsten.

 

Portretfoto Aart Bertijn
Wil je meer weten?
Neem contact op met Aart Bertijn

Deze pagina is een onderdeel van: