Nieuws

Theatershow De Verwanten gaat touren bij zorgorganisaties

05 december 2023

In theatervoorstelling De Verwanten nemen vier acteurs met een licht verstandelijke beperking je mee in hun wereld. Ze laten je zien hoe belangrijk het is om je verwant te voelen met anderen. Na een geslaagde theatertour gaat De Verwanten de gehandicaptenzorg in. Zorgaanbieders kunnen de show van theatergezelschap Gehring en Ketelaars en de LFB (landelijke belangenorganisatie door en voor mensen met een verstandelijke beperking) nu ook boeken.

de verwanten

Verlangens, dromen... en de isoleercel

In De Verwanten nemen vier spelers je mee in hun wereld. Een wereld vol muziek, vol verlangens en dromen, maar ook getekend door ervaringen van uitsluiting en isoleercellen. Centraal staat het thema 'verwantschap', de ultieme tegenhanger van eenzaamheid. 

Nu te boeken door zorgaanbieders

De voorstelling trok van september tot november door Nederlandse theaters en zal in 2024 bij verschillende zorgorganisaties spelen. Eerder werd de show al getoond bij Aveleijn en er staan inmiddels vijf andere zorgaanbieders op de touragenda. Tijdens de algemene ledenvergadering van de VGN werd een sneak preview getoond aan de aanwezige zorgbestuurders, om de voorstelling verder onder de aandacht te brengen. 

Zorgaanbieders kunnen boekingsinformatie opvragen via info@gehringenketelaars.nl. Meer informatie vind je via de website.

'Een must om te zien'

De VGN is een van de partners van dit initiatief.

Noortje Smit lachend
Wil je meer weten?
Neem contact op met Noortje Smit

Deze pagina is een onderdeel van: