Nieuws

TV serie Zelf & Co; de nieuwe zorg

14 november 2014

Op initiatief van tien organisaties werkzaam in het sociale domein in Zuid-Limburg start L1 TV op 15 november met ‘Zelf & Co’. Een vijfdelige tv serie met verhalen over Limburgers die op de een of andere manier ondersteuning krijgen of bieden. Samen schetsen zij een beeld van hoe de zorg er vanaf 2015 uit gaat zien
 

De serie van 5 afleveringen wordt uitgezonden vanaf 15 november. De uitzendingen zijn om 10.00, 12.00, 14.00, 21.00 en 23.00 uur. Via www.l1.nl/zelfenco kunt u zich op de hoogte blijven houden van alle nieuws rondom deze serie.

In aflevering 1 met als thema 'Werken' bewijzen Michaëla, Jeroen en Eeg dat het echt kán.

Michaëla en Eeg werken met begeleiding van Radar bij respectievelijk de Makro in Nuth en bij Zorgcentrum Daalhof van Mosae in Maastricht. Jeroen zet zich bij Stadslab in Sittard met begeleiding van de LEVANTOgroep in voor zijn buurt en wijkgenoten.

Op hun eigen manier laten zij zien wat werk en een zinvolle dagbesteding met hen doet. Hoe zij hierdoor gegroeid zijn als mens. Maar ook wat zij op hun beurt betekenen voor hun werkgever en hun omgeving.

De aan de TV-serie ‘Zelf & Co’ deelnemende organisaties zijn: Radar, MeanderGroep Zuid-Limburg, Mosae Zorggroep, LEVANTOgroep, XONAR, Sevagram, MEE Zuid-Limburg, Trajekt, Alcander en Envida