Nieuws

VenVN organiseert training eOverdracht voor verplegenden en verzorgenden

02 september 2020

De module eOverdracht (elektronische verpleegkundige overdracht) uit het Programma InZicht moet ervoor gaan zorgen dat de elektronische overdracht tussen verpleegkundigen, verzorgenden en verpleegkundig specialisten uit verschillende zorgorganisatie beter verloopt. Op dit moment communiceren systemen vaak niet met elkaar of wordt niet de juiste informatie doorgegeven. Dit leidt tot meer administratieve last voor de zorgprofessionals en een cliënt die steeds opnieuw zijn verhaal moet doen.

Logo InZicht vierkant

Online training

Deze online training via Teams is bedoeld voor verpleegkundigen, verzorgenden en verpleegkundig specialisten die zich willen verdiepen in eOverdracht. Wat betekent dit voor hen en wat hebben zij nodig om ermee aan de slag te gaan?

Er zijn 4 trainingsgroepen met elk 5 plekken. Op 27, 28, 29 oktober, en 16 december 2020 start steeds één groep. De training is voor V&VN leden met in elke groep plek voor één niet V&VN-lid. Deelname is kosteloos maar niet vrijblijvend. Zo wordt van iedere deelnemer een aantal uren per week inzet verwacht en is er voorafgaand aan de training een intakegesprek. De bijeenkomsten zelf duren één tot anderhalf uur.

Meer informatie en aanmelden

Voor vragen kunt u contact opnemen met Annemarie van Ooijen van VenVN. Voor meer informatie en het aanmelden voor de training verwijzen wij u graag naar de website van de VenVN

Deze pagina is een onderdeel van: