Nieuws

Verkiezing Duurzaam Zorgidee 2021

19 april 2021

Bent u een zorgprofessional en heeft u een goed idee of initiatief om de zorg duurzamer te maken? Doe dan mee aan de verkiezing Duurzaam Zorgidee 2021. Zorgprofessionals hebben vaak goede ideeën over hoe de zorg duurzamer en ‘groener’ kan. De verkiezing Duurzaam Zorgidee draagt eraan bij hun plannen verder op weg te helpen. Zowel nieuwe ideeën als bestaande initiatieven die bedacht zijn door een zorgprofessional zijn welkom. U kunt zelf een idee insturen of iemand anders nomineren voor de prijs.

Gloeilamp ligt op het gras

Juryprijs en publieksprijs

De twee winnaars van de juryprijs ontvangen ieder 10.000 euro. En de twee winnaars van de publieksprijs ontvangen 5.000 euro. De prijs wordt in overleg met de organisatoren ingezet voor opschaling of uitvoering van het initiatief. Tijdens het congres Green Deal Duurzame Zorg op 7 oktober 2021 worden de winnaars bekend gemaakt.  

Meedoen

Tot 1 september 2021 kunt u meedoen aan de verkiezing. Dit doet u door het deelnameformulier in te vullen en te mailen naar duurzamezorg@minvws.nl. Bekijk voordat u het formulier instuurt de spelregels en procedure.

Bron: Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport

Frits Mul
Frits Mul Senior beleidsadviseur

Deze pagina is een onderdeel van: